Skip to main content

Για διγλωσσία κατηγορεί την κυβέρνηση ο Καραγκούνης

Η κυβέρνηση δια του λαλίστατου κ. Βαρουφάκη, ομολογεί απερίφραστα ότι η διαγραφή χρέους δεν είναι πλέον στο τραπέζι, αθετώντας τα όσα έλεγαν μέχρι σήμερα, τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

Επίθεση στην κυβέρνηση, την οποία κατηγόρησε για διγλωσσία και αθέτηση των δεσμεύσεών της, εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης.

Σε ανακοίνωσή του ο κ. Καραγκούνης κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «δια του λαλίστατου κ. Βαρουφάκη, ομολογεί απερίφραστα ότι η διαγραφή χρέους δεν είναι πλέον στο τραπέζι, αθετώντας τα όσα έλεγαν μέχρι σήμερα, και ότι δεν θα τηρήσει τις προεκλογικές της υποσχέσεις».

«Στην αντίπερα όχθη» συνεχίζει ο κ. Καραγκούνης «ο κ. Στρατούλης τόνισε ότι το χρέος θα διαγραφεί και θα τηρηθούν στο ακέραιο οι προεκλογικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ».

«Κάπου στη μέση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Σακελλαρίδης συμφώνησε με τον κ. Στρατούλη, επικαλούμενος τον κ. Βαρουφάκη. Η κυβέρνηση οφείλει αμέσως να ανακοινώσει την επίσημη θέση της, ενόψει των κρίσιμων συζητήσεων, που διεξάγονται για την πορεία της χώρας» καταλήγει η ανακοίνωση του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ.

ZENITH