Skip to main content

Για την ανάκτηση του αβαντάζ στην Κυψέλη ο ΠΑΟΚ

Τουλάχιστον μία νίκη για να επανακτήσει το πλεονέκτημα κόντρα στον Παναθηναϊκό, στην τρίτη μεταξύ τους μάχη για την ημιτελική σειρά, θα επιδιώξει σήμερα ο ΠΑΟΚ στην Κυψέλη.

Τουλάχιστον μία νίκη για να επανακτήσει το πλεονέκτημα κόντρα στον Παναθηναϊκό, στην τρίτη μεταξύ τους μάχη για την ημιτελική σειρά του πρωταθλήματος βόλει, θα επιδιώξει σήμερα (17:00) ο ΠΑΟΚ στο κλειστό της Κυψέλης.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται στο 1-1, ενώ το άλλο μεγάλο παιγνίδι της σειράς διεξάγεται στις 17:00 στο «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Φοίνικα Σύρου, με τους νησιώτες να προηγούνται ήδη με 1-0 στις νίκες.

Υπενθυμίζεται ότι οι «πράσινοι» έχουν ήδη «σπάσει» το πλεονέκτημα έδρας του Δικεφάλου και θα έχουν την ευκαιρία στα δύο ματς που ακολουθούν στο κλειστό του Πανελληνίου (σήμερα και την Πέμπτη) να προκριθούν στους τελικούς, εφόσον, βέβαια, φτάσουν στο 3-1.

«Ματς χωρίς αύριο» είναι το σημερινό για τον Ολυμπιακό, που θέλει οπωσδήποτε να κάνει το 1-1 πριν μεταφερθεί η σειρά στην Ερμούπολη. Εάν νικήσει ξανά ο Φοίνικας, τότε θα βρεθεί «αγκαλιά» με την πρόκριση στους τελικούς.

ZENITH