Skip to main content

Γιαννάκης: Να βάλουν όλοι κάτω τον εγωισμό τους

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης βραβεύτηκε για την προσφορά του στον Άρη στο πλαίσιο της γιορτής για τα 101α γενέθλια των «κιτρινόμαυρων».
Το «παρών» στην εκδήλωση για τα 101α γενέθλια του Άρη έδωσε ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Ο «δράκος» του ελληνικού μπάσκετ βραβεύτηκε από τους «κιτρινόμαυρους», τονίζοντας πως όλοι θα πρέπει να βάλουν κάτω τον εγωισμό τους για να βρει το δρόμο του ο σύλλογος.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
 
«Ο Άρης έχει ανοίξει το δρόμο του μπάσκετ από την Ελλάδα προς την Ευρώπη. Είμαι σίγουρος πώς σύντομα θα βρεθεί ξανά στο δρόμο του. Είναι δυσάρεστο μία τόσο μεγάλη ομάδα να περνά δύσκολες ώρες. Θέλω να πω δύο πράγματα. Ο Άρης 101 χρόνια έδωσε σε όλους μας συγκλονιστικές στιγμές. Στιγμές που θα τις διηγούνται πάρα πολύ άνθρωποι στα εγγόνια τους. 
 
Ένα μόνο μπορώ να καταθέσω. Δυσκολίες έχουν νιώσει όλοι στην οικογένεια του Άρη. Αυτά που μας ενώνουν όμως, είναι οι συγκλονιστικές στιγμές στην Θεσσαλονίκη και την Ευρώπη, με την φανέλα του Άρη. Όλα αυτά όμως έγιναν, όταν βάλαμε τον εγωισμό μας κάτω από την ομάδα. Αυτό χρειάζεται η ομάδα».

ZENITH