Skip to main content

Γιατί αλλάζει συνεχώς το πρόγραμμα των ελεγκτών

Για αύριο μετατίθεται, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η συνέντευξη τύπου των μελών της τρόικας αναφορικά με τα αποτελέσματα της τελευταίας επίσκεψης τους στη χώρα μας.
Για αύριο μετατίθεται, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η συνέντευξη τύπου των μελών της τρόικας αναφορικά με τα αποτελέσματα της τελευταίας επίσκεψης τους στη χώρα μας. Το αρχικό σχέδιο προέβλεπε ότι η συνέντευξη θα δίνονταν σήμερα αλλά τελικώς στην πράξη αποδεικνύεται ότι όλος ο αρχικός προγραμματισμός ανατρέπεται εκ βάθρων.

Άλλωστε, αυτό γίνεται αντιληπτό ακόμα κι αν ρίξει κανείς μια ματιά σε όλα όσα είχαν ανακοινωθεί σχετικά με τη δραστηριότητα τους τις τελευταίες μέρες και στο τι τελικώς έγινε. Προσέξτε: Αρχικά επρόκειτο να φύγουν από την Ελλάδα την Παρασκευή. Μετά επισπεύσανε τις διαδικασίες για να φύγουν Τρίτη. Μετάνιωσαν κι όρισαν συνέντευξη τύπου για την Τετάρτη, η οποία τώρα μετατίθεται για την Πέμπτη το μεσημέρι, με σκοπό αργά το απόγευμα να αναχωρήσουν από το «Ελευθέριος Βενιζέλος». Προς τι όλες αυτές οι αλλαγές;

Για να τακτοποιηθούν εκκρεμότητες που προέκυπταν την τελευταία στιγμή. Όπως, για παράδειγμα, αυτή με τη ΔΕΗ και την απελευθέρωση της αγοράς που φαίνεται να βαίνει προς εκτόνωση, πριν καλά - καλά πάρουν φωτιά οι απεργιακές μηχανές της ΓΕΝΟΠ. Κυβέρνηση και τρόικα κρίνουν σκόπιμο να μεταθέσουν τις όποιες αλλαγές για τα μέσα φθινοπώρου κι αφού πρώτα θα έχουν επιλύσει μια σειρά από άλλες εκκρεμότητες οι οποίες θεωρούνται αμεσότερες και σημαντικότερες.

ZENITH