Skip to main content

Γκαρσία: Έπινα πολύ, τρία χρόνια στεναχώριες...

Την επίσκεψή του σε γιατρό γνωστοποίησε ο Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος υποφέρει από παλινδρόμηση στομάχου. «Καρφί» για την κατάσταση στον ΠΑΟΚ ή πραγματικότητα το σχόλιό του για τα «τρία χρόνια στεναχώριε

Την επίσκεψή του σε γιατρό γνωστοποίησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram ο Πάμπλο Γκαρσία, με τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ να υποφέρει από παλινδρόμηση στομάχου και να του χορηγείται φαρμακευτική αγωγή.

Συγκεκριμένα, σε μια προσπάθεια να μάθει καλά τα ελληνικά το τελευταίο διάστημα, ο ίδιος έγραψε σε greeklish: «Meta ena edoskopia proi proi, epina poli filus musk e se tria xronia poles desaristie, ala pandote bprosta».

Στα... ελληνικά, φυσικά, μεταφέρεται ως εξής: «Πρωί-πρωί έκανα ενδοσκόπηση, έπινα πολύ φίλοι μου και σε τρία χρόνια είχα πολλές στεναχώριες, αλλά πάντοτε μπροστά…».

Παραμένει, βέβαια, ασαφές το εάν πρόκειται, όντως, για προσωπικά ζητήματα που τον αφορούν ή εάν το σχόλιο του Ουρουγουανού αποτελεί «καρφί» για την παντελή έλλειψη επιτυχιών στον Δικέφαλο την τελευταία τριετία...

 

ZENITH