Skip to main content

Γκιουλέκας: Ο Καραμανλής δεν θέτει θέμα επιστροφής του

Πρέπει να ψάξουμε να βρούμε τα αίτια της ήττας και τους αίτιους, να δούμε τι έφταιξε και να διορθώσουμε τα λάθη μας, δήλωσε ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης της ΝΔ.

Ο Κώστας Καραμανλής είναι πάντα ένας εγγυητής της ενότητας στην παράταξη, δεν τίθεται αυτή τη στιγμή θέμα από την πλευρά του να γυρίσει, δήλωσε στον Real FM ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Γκιουλέκας.

Σχολιάζοντας την κατάσταση στο εσωτερικό του κόμματος, τόνισε ότι «μία ήττα με 8,5 μονάδες διαφορά, επιβάλλει και επιτάσσει άμεσα να γίνει ένας διάλογος σε βάθος. Να ψάξουμε να βρούμε τα αίτια της ήττας και τους αίτιους, να δούμε τι έφταιξε και να διορθώσουμε τα λάθη μας», χωρίς ωστόσο όπως χαρακτηριστικά είπε «να κουκουλώσουμε κάτω από το χαλί τα προβλήματα».

Απαντώντας για το αν τίθεται θέμα ηγεσίας στο κόμμα, υπογράμμισε ότι «κανένας δεν είναι στο απυρόβλητο και έτσι συμβαίνει σε όλα τα δημοκρατικά κόμματα. Ο καθένας δέχεται κριτική και συζητάμε αλλά αυτή η συζήτηση μπορεί να γίνεται μόνο μέσα από τα όργανα» και πρόσθεσε ότι «με όλα αυτά που λέγονται και ακούγονται χρειάζεται μεγάλη δόση αυτοκριτικής».

ZENITH