Skip to main content

Goldair Handling: Καλύτερη εταρεία επίγειας εξυπηρέτησης

Στην Goldair Handling απονεμήθηκε το βραβείο για την κατηγορία «Καλύτερη εταιρεία επίγειας εξυπηρέτησης για το 2014», από το Air Transport News.

Στην Goldair Handling απονεμήθηκε το βραβείο για την κατηγορία «Καλύτερη εταιρεία επίγειας εξυπηρέτησης για το 2014», στο πλαίσιο της απονομής των 3ων διεθνών βραβείων του κλάδου των αερομεταφορών, από το διεθνώς αναγνωρισμένο web portal, Air Transport News.

Τα βραβεία που απονεμήθηκαν μεταξύ και άλλων σε αεροπορικές εταιρείες, αεροπορικές συμμαχίες, αεροδρόμια, βασίστηκαν στους ψήφους των αναγνωστών και μιας κριτικής επιτροπής από τους πλέον καταξιωμένους του αεροπορικού κλάδου. Η απονομή έλαβε χώρα το Σάββατο 21 Μαρτίου στο μουσείο Αριάνα της Γενεύης και το βραβείο το οποίο βασίστηκε σε κριτήρια όπως καλύτερη επίδοση, καινούρια προϊόντα, κοινωνική ευθύνη παρέλαβε ο κ. Δημήτρης Παπαμιχαήλ, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας από τον πρόεδρο της Επιτροπής, κ. Jeff Pool.

Με τη σημερινή δομή του δικτύου και πελατολογίου, η εταιρεία δραστηριοποιείται σε συνολικά 31 αεροδρόμια, απασχολεί 2.000 μόνιμους και 500 εποχικούς εργαζόμενους στην Ελλάδα και 700 εργαζόμενους στο εξωτερικό, ενώ το 2014 εξυπηρέτησε περισσότερες από 100.000 πτήσεις,  20 εκ. επιβάτες και 33 χιλ. τόνους εμπορευμάτων.

ZENITH