Skip to main content

H DataScouting στην AMEC ως συνδεδεμένο μέλος

Συνδεδεμένο μέλος της AMEC, της διεθνής ένωσης εταιριών μέτρησης και ανάλυσης της επικοινωνίας ανακοίνωσε ότι είναι πλέον η DataScouting.

Συνδεδεμένο μέλος (Associate Member) της AMEC, της διεθνής ένωσης εταιριών μέτρησης και ανάλυσης της επικοινωνίας (International Association for Measurement and Evaluation of Communication) ανακοίνωσε ότι είναι πλέον η DataScouting.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι η AMEC, με έδρα το Λονδίνο και με περισσότερα από 120 μέλη σε περισσότερες από 40 χώρες ανά τον κόσμο, αποτελεί τον παγκόσμιο φορέα για επαγγελματίες στο χώρο της έρευνας, ανάλυσης και αξιολόγησης των πρακτικών της επικοινωνίας.

«Είμαστε περήφανοι που ανήκουμε στην AMEC γιατί ως εταιρία παροχής και ανάπτυξης λογισμικού και τεχνολογικών υπηρεσιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών, έχουμε αναπτύξει εξειδικευμένα προϊόντα για τη συλλογή και την ανάλυση αναφορών στον έντυπο τύπο, στο ραδιόφωνο, στην τηλεόραση και στο internet. Θεωρούμε ότι αποτελούμε έμπιστο συνεργάτη για τα μέλη της AMEC για την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων λογισμικού που βελτιώνουν το χώρο του media intelligence,” δήλωσε ο Αναστάσιος Αβράμης, Γενικός Διευθυντής της DataScouting.

Η DataScouting ειδικεύεται στην ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων για εταιρίες αποδελτίωσης, βιβλιοθήκες, οργανισμούς και εταιρίες ενώ παρέχει επίσης έξυπνες λύσεις λογισμικού για τη διαχείριση πολυμεσικών και κειμενικών πληροφοριών.

ZENITH