Skip to main content

H νέα διοίκηση της ΕΥΑΘ στο νομάρχη Π. Ψωμιαδη

«Θεωρώ ότι τα όποια προβλήματα θα ξεπεραστούν και ότι η ΕΥΑΘ θα λειτουργήσει ως μοχλός ανάπτυξης για το νομό Θεσσαλονίκης», τόνισε ο νομάρχης Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης, στη συνάντηση που είχε
«Θεωρώ ότι τα όποια προβλήματα θα ξεπεραστούν και ότι η ΕΥΑΘ θα λειτουργήσει ως μοχλός ανάπτυξης για το νομό Θεσσαλονίκης», τόνισε ο νομάρχης Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης, στη συνάντηση που είχε με τους επικεφαλής της νέας διοίκησης της ΕΥΑΘ, τον πρόεδρο Κώστα Καμάκακαι τον διευθύνοντα σύμβουλο Νίκο Παπαδάκη, και πρόσθεσε «Είμαι βέβαιος ότι η συνεργασία μας με τη νέα ηγεσία της ΕΥΑΘ θα είναι γόνιμη και εποικοδομητική».

Η νέα διοίκηση της ΕΥΑΘ ευχαρίστησε το νομάρχη για το ενδιαφέρον του και τον ενημέρωσε διεξοδικά για το πρόγραμμα δράσεων της ΕΥΑΘ στους τομείς της ύδρευσης και της αποχέτευσης της Θεσσαλονίκης. Ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΑΘ Νίκος Παπαδάκης αναφέρθηκε στο πρόβλημα της λυματολάσπης και, ειδικότερα, στην υπολειτουργία της μονάδας επεξεργασίας λυμάτων ΜΚΑ στη ΒΙΠΕΘ, αλλά και στις προσπάθειες της ΕΥΑΘ να εντάξει στο αποχετευτικό της δίκτυο όλες τις βιομηχανικές μονάδες, ώστε να προστατευθεί ο Θερμαϊκός κόλπος από τα απόβλητα. Επίσης, ο κ. Παπαδάκης προσκάλεσε το νομάρχη να επισκεφθούν μαζί την περιοχή της Νικόπολης, η οποία πρόκειται άμεσα να συνδεθεί με το δίκτυο της ΕΥΑΘ.

Ο πρόεδρος της ΕΥΑΘ Κώστας Καμάκας μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η εταιρεία, αλλά και για τους στρατηγικούς της στόχους. Ο κ. Καμάκας έκανε λόγο για την ανάγκη συστράτευσης όλων των φορέων της Θεσσαλονίκης για την προστασία του περιβάλλοντος και ιδιαίτερα του Θερμαϊκού Κόλπου που, όπως τόνισε, «είναι ζωτικός χώρος για την ανάπτυξη της Κεντρικής Μακεδονίας».

ZENITH