Skip to main content

Hyphen: Αρχίζει η λειτουργία της ariston academy για καθηγητές

Αρχίζει η υλοποίηση της αriston academy, από τη hyphen SA, που απευθύνεται σε καθηγητές και τους δίνει τη δυνατότητα να βελτιώσουν τον τρόπο μετάδοσης της εκπαιδευτικής γνώσης.

Εμπλουτίζεται το «προϊοντικό χαρτοφυλάκιο» της the αriston project, του φορέα εκπαιδευτικής τεχνογνωσίας με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, που αποτελεί συγγενές εταιρικό σχήμα της βορειοελλαδικής εταιρείας hyphen SA.

Ειδικότερα, αρχίζει η υλοποίηση της αriston academy, που απευθύνεται σε καθηγητές και τους δίνει τη δυνατότητα να βελτιώσουν σημαντικά τον τρόπο με τον οποίο μεταδίδουν την εκπαιδευτική γνώση στους μαθητές τους, αξιοποιώντας τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία και τεχνικές.

Τα οφέλη για τους καθηγητές είναι μεγάλα, καθώς αναβαθμίζεται ο τρόπος και τα μέσα της διδασκαλίας τους, κάτι που αυξάνει τη δημοφιλία των μαθημάτων τους και κυρίως συμβάλλει στην πρόοδο των μαθητών τους.

Ακόμη, οι εκπαιδευόμενοι της αriston academy αποκτούν πολύ καλύτερη γνώση του εργασιακού περιβάλλοντός τους, εντοπίζουν και αξιοποιούν ευκαιρίες εργασίας, επωφελούνται από τα πλεονεκτήματα του academic networking και έτσι βελτιώνουν και τα εισοδήματά τους. Η αriston academy παρέχει στους εκπαιδευόμενους καθηγητές κατάρτιση στο Differentiated Instruction Course (5 μήνες - 5 συνεδρίες flipped classroom) της the αriston project και συμμετοχή στη διαδικασία πιστοποίησης, πρόσβαση στην e-learning πλατφόρμα της the αriston project, συμμετοχή σε events κοινωνικής και επαγγελματικής δικτύωσης, κατάρτιση σε ζητήματα διδακτικής μεθοδολογίας, περιεχομένου και επαγγελματικών εξελίξεων, συνεχή υποστήριξη και σχέδια μαθήματος και τεστ επικοινωνιακής και διδακτικής προσωπικότητας του καθηγητή.

Επιπλέον, τους δίνει τη δυνατότητα χρήσης των εκπαιδευτικών προϊόντων της the αriston project και συνεχή κατάρτιση, διαγνωστικά τεστ μαθησιακής προσωπικότητας των μαθητών, προσωπική πλατφόρμα διαχείρισης μαθητών και μαθημάτων και υποτροφία 25% σε όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα της the αriston project. Οι ημερομηνίες έναρξης της the αriston academy είναι στις 17 Ιουνίου 2015 στη Θεσσαλονίκη, στις 18 Ιουνίου 2015 στην Αθήνα και στις 19 Ιουνίου 2015 στη Λεμεσό.

ZENITH