Skip to main content

Η ειδική αποστολή του Παμπούκη στις ΗΠΑ

πυκνώνουν οι επαφές κυβερνητικών παραγόντων με Έλληνες επιχειρηματίες που διαπρέπουν στο εξωτερικό. Ποιον συνάντησε στο Σικάγο στα τέλη Ιουλίου ο υπουργός επικρατείας
Προσκλητήριο επενδύσεων από ομογενείς έχει σημάνει η κυβέρνηση. Στο πλαίσιο αυτό, πυκνώνουν οι επαφές με Έλληνες επιχειρηματίες που διαπρέπουν στο εξωτερικό.

Τόσο με πρωτοβουλία του ίδιου του πρωθυπουργού, όσο και των στενών συνεργατών του. Εκεί εντάσσεται και η συνάντηση που αποκαλύπτει σήμερα το "Έθνος" την οποία είχε ο Χάρης Παμπούκης με τον επικεφαλής της Dow Chemicals στο Σικάγο. Πρόκειται για ομογενή, ο οποίος είχε συμμετάσχει, όπως αποκάλυψε παλαιότερα η ομογενειακή εφημερίδα "Εθνικής Κήρυκας" σε συνάντηση που είχε πραγματοποιηθεί γι΄ αυτόν τον σκοπό στη Νέα Υόρκη, όπου μάλιστα είχε μιλήσει ο πρωθυπουργός. Ο κ. Παμπούκης συναντήθηκε μαζί του σε ένα ταξίδι - αστραπή που έκανε στο Σικάγο στο τέλος Ιουλίου αλλά προς το παρόν τουλάχιστον λεπτομέρειες για το τι ακριβώς διεμήφθη μεταξύ τους δεν έγιναν γνωστές.

Πάντως, όπως επανειλημμένα έχει γράψει η Voria.gr, ο κ. Παμπούκης έχει αναλάβει προσωπικά το έργο της προσέλκυσης ξένων επενδυτών στην Ελλάδα. Οπότε το πιθανότερο είναι ότι κι αυτή η συνάντηση, σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται.

ZENITH