Skip to main content

Η Ελλάδα δεν θα χρεοκοπήσει, διαβεβαιώνει ο Μπεγλίτης

Η Ελλάδα δεν πρόκειται να χρεοκοπήσει και να επιστρέψει στην δραχμή ξεκαθάρισε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας.
Η Ελλάδα δεν πρόκειται να χρεοκοπήσει και να επιστρέψει στη δραχμή ξεκαθάρισε, μιλώντας στην εκπομπή «Πρώτη Γραμμή» του ΣΚΑΪ, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Μπεγλίτης, προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να συγκρατηθεί το κατασκευασμένο αυτό κλίμα των διαρροών.

Έκανε λόγο για γενικότερο πρόβλημα αξιοπιστίας στη χώρα, κάτι που εντείνεται από το εξωτερικό ακόμα και από τους εταίρους μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Αναφορικά με την προκλητική στάση των Τούρκων και τις παραβιάσεις των τουρκικών μαχητικών, ο κ. Μπεγλίτης είπε ότι η ελληνική κυβέρνηση προβαίνει σε διαβήματα.

Πρόσθεσε ότι η Τουρκία είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, ενώ, αναφερόμενος στην πρόσφατη επίσκεψη Ερντογάν στην Ελλάδα, είπε πως δεν υπάρχει η ψευδαίσθηση ότι μία επίσκεψη μπορεί να επιλύσει τα θέματα. Είπε ακόμα ότι για να αλλάξουν οι σχέσεις με την Τουρκία χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια.

Εμφανίστηκε κατηγορηματικά αντίθετος με το μοντέλο ζωής που ορισμένοι υπερασπίστηκαν με σπίτια και χλιδή. Επεσήμανε πως το ΠΑΣΟΚ προσπαθεί με θεσμικά μέσα να εφαρμόσει έμπρακτα τη διαφάνεια.

ZENITH