Skip to main content

Η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ προειδοποιεί την κυβέρνηση μέσω... sms

Διαβάστε στη voria.gr τι γράφει το sms που έλαβαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ από τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ, Ν. Φωτόπουλο, ενδεικτικό των σφοδρών εσωκομματικών αντιδράσεων που θα προκαλέσει ενδεχόμενη πώληση μ
Ένα προειδοποιητικό sms έλαβαν σήμερα οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ από τον Πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Νίκο Φωτόπουλο με το οποίο τους καλεί να μην συναινέσουν στα σχέδια της κυβέρνησης για πώληση μονάδων ηλεκτροπαραγωγής της ΔΕΗ.

«Σύντροφοι βουλευτές. Όταν πριν 32 χρόνια μπήκα στο ΠΑΣΟΚ για να αλλάξουμε τον κόσμο άκουγα τότε στις γιορτές νεολαίας που κάναμε πότε στη Νέα Σμύρνη, πότε στη Νέα Φιλαδέλφεια, πότε στου Ζωγράφου ένα πολύ ωραίο καταγγελτικό τραγούδι του Θωμά Μπακαλάκου για την αγροτιά που έλεγε "καημένη αγροτιά θα κερδοσκοπίσουν οι μεσάζοντες..." Ελπίζω σύντροφοι βουλευτές μετά 32 χρόνια να μην το κάνετε επίκαιρο (και στο χώρο της χονδρικής της ενέργειας) επιτρέποντας στον κάθε αεριτζή να θησαυρίζει σε βάρος της επιχείρησης του ελληνικού λαού», σημειώνει ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ.

«Εμείς οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ ούτε προστασία πουλάμε, ούτε ενέργεια στην τιμή κόστους στους αεριτζήδες. Καθαρές κουβέντες. Σ΄ όλα υπάρχουν όρια. Ο αγώνας μας δεν είναι για εμάς, είναι για τον καταναλωτή γι΄ αυτό θα φτάσουμε στα άκρα. Θα ματώσουμε. Και αυτό που σας λέω εκφράζει το σύνολο των εργαζομένων και πρωτίστως των συντρόφων μας», καταλήγει ο κ. Φωτόπουλος.

ZENITH