Skip to main content

Η ΙSS καταδικάζει την πρόκληση ζημιών στο αυτοκίνητο της καθαρίστριας-υπαλλήλου της

Η ISS διαβεβαιώνει πως σέβεται και τηρεί στο ακέραιο τις κείμενες διατάξεις της προστασίας των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων και ελευθεριών των εργαζομένων της, ενώ τονίζει πως δεν θα ανεχθεί προσπάθειε
Με ανακοίνωσή της η ISS καταδικάζει απερίφραστα το περιστατικό της ρίψης καυστικού υγρού στο αυτοκίνητο εργαζόμενης της, τονίζει πως δεν θα ανεχθεί προσπάθειες σπίλωσης της αξιοπιστίας της εταιρίας και διαμηνύει πως θα εξαντλήσει κάθε νομικό δικαίωμα. Παράλληλα, διαβεβαιώνει πως  σέβεται και τηρεί στο ακέραιο τις κείμενες διατάξεις τηςπροστασίας των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων και ελευθεριών τωνεργαζομένων της. Επιπλέον, χαρακτηρίζει ανεπιτυχή τη σύνδεση του εν λόγω περιστατικού με την επίθεση στην Κούνεβα, ξεκαθαρίζοντας πως η τελευταία δεν είχε ποτέ εργασιακή σχέση με την ISS. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μόλις προ ολίγου ενημερωθήκαμε για το περιστατικό της ρίψης καυστικού υγρού στο αυτοκίνητο της από αρκετά έτη εργαζόμενης της εταιρίας μας κ. Βενετίας Μανωλοπούλου.

Καταδικάζουμε απερίφραστα την ως άνω ενέργεια, συμπαραστεκόμαστε ηθικά στην εργαζόμενή μας και δηλώνουμε τη βούλησή μας να της παράσχουμε κάθε δυνατή βοήθεια στην προσπάθεια που καταβάλλει να ξεπεράσει τα δυσάρεστο πράγματι περιστατικό που της συνέβη.

Οι αιτίες που προκάλεσαν το ως άνω περιστατικό αποτελούν στοιχείο έρευνας εκ μέρους των αρμοδίων αστυνομικών οργάνων, που ήδη έχουν επιληφθεί σχετικά. Η βούληση πάντως της εταιρίας μας είναι να στεφθεί η έρευνα αυτή με επιτυχία και να συλληφθούν οι αυτουργοί, ηθικοί και φυσικοί.

Σε κάθε περίπτωση, οιαδήποτε προσπάθεια εμπλοκής της εταιρίας μας με οποιονδήποτε τρόπο, είδος ή μορφή, με το περιστατικό είναι παντελώς άστοχη και άλογη.

Η εταιρία μας σέβεται και τηρεί στο ακέραιο τις κείμενες διατάξεις της προστασίας των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων και ελευθεριών των εργαζομένων της, χωρίς ποτέ να παρέμβει στην ελεύθερη άσκησή τους, διευκολύνοντας πάντα τους συνδικαλιστές και με τη χορήγηση των προβλεπομένων συνδικαλιστικών τους αδειών.

Στο βαθμό που επιχειρηθεί από οποιονδήποτε και με οποιονδήποτε τρόπο να συνδεθεί η εταιρία μας με το ως άνω περιστατικό, δηλώνουμε σαφώς ότι δεν θα ανεχθούμε προσπάθειες σπίλωσης του κύρους, της φήμης και της αξιοπιστίας της και αβίαστες, εύκολες και χωρίς κανένα ενδοιασμό κατηγορίες και επιθέσεις και ότι θα εξαντλήσουμε κάθε νομικό δικαίωμα και δυνατότητα προστασίας της.

Η προσπάθεια τέλος να εμφανισθεί η εταιρία μας ως η εργοδότρια εταιρία της κας Κούνεβα με σκοπό να συνδεθούν τα δύο γεγονότα είναι τουλάχιστον ανεπιτυχής. Η κα Κούνεβα απασχολούνταν ως καθαρίστρια σε άλλη εταιρεία, η οποία καμία σχέση δεν έχει με τη δική μας εταιρία ούτε ανήκει στον όμιλο των εταιριών της ISS».

ZENITH