Skip to main content

Η Κleemann εκπαιδεύει τα παιδιά στην ασφαλή χρήση του ανελκυστήρα

Πρόγραμμα ασφαλούς χρήσης ανελκυστήρων και κυλιόμενων κλιμάκων, για μαθητές δημοτικού, υλοποιεί και φέτος η βιομηχανία Kleemann Hellas.

Πρόγραμμα ασφαλούς χρήσης ανελκυστήρων και κυλιόμενων κλιμάκων, για μαθητές δημοτικού, υλοποιεί και φέτος η βιομηχανία Kleemann Hellas. Το πρόγραμμα είναι ενταγμένο στις δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας.  

Στο πλαίσιο του προγράμματος, γονείς και δάσκαλοι θα εκπαιδευτούν δωρεάν από εθελοντές – εργαζομένους της εταιρίας, ώστε στη συνέχεια να εκπαιδεύσουν, με τη σειρά τους, παιδιά ηλικίας 6-12 ετών .  

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί το Μάρτιο του 2015, αρχικά στις εγκαταστάσεις της Kleemann, στη ΒIΠΕ Κιλκίς και θα επαναληφθεί στην Αθήνα, σε επιλεγμένο χώρο. Όσα δημοτικά σχολεία ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, μπορούν από σήμερα θα επικοινωνούν με την εταιρεία.

Από το 2012 και μέχρι σήμερα, οι εθελοντές – εργαζόμενοι της εταιρίας έχουν εκπαιδεύσει 800 παιδιά δημοτικού μέσω της σχετικής δράσης ενημέρωσης - εκπαίδευσης σε σχολεία των νομών Κιλκίς και Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, από το Μάρτιο του 2009, στο πλαίσιο του προγράμματος, 300 μαθητές γυμνασίου έχουν επισκεφτεί την εταιρία και έχουν ενημερωθεί για την ιστορία των ανελκυστήρων και κυλιόμενων κλιμάκων, λαμβάνοντας συμβουλές και μαθαίνοντας κανόνες ασφαλείας χρηστών.

ZENITH