Skip to main content

Η κρίση - κρίση αλλά και το Μουντιάλ – Μουντιάλ

Παρά την έντονη οικονομική δυσπραγία που παρατηρείται εδώ κι αρκετούς μήνες, περίπου 4.000 φίλαθλοι θα ακολουθήσουν την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου στο ταξίδι της για τη Νότιο Αφρική.
Παρά την έντονη οικονομική δυσπραγία που παρατηρείται εδώ κι αρκετούς μήνες, πολλοί είναι οι φίλαθλοι που θα ακολουθήσουν την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου στο ταξίδι της για τη Νότιο Αφρική. Οι πρώτες εκτιμήσεις, σύμφωνα με την έως τώρα κίνηση στα τουριστικά πρακτορεία, «δείχνει» περί τους 4.000 οπαδούς, οι οποίοι θα δουν την προσπάθεια της Εθνικής από κοντά. Οι περισσότεροι από αυτούς, μάλιστα, θα κάνουν το μεγάλο ταξίδι, διάρκειας άνω των 6 ωρών (αεροπορικώς), με τη βοήθεια των ...πιστωτικών τους καρτών. Όπερ σημαίνει ότι για μια ακόμη φορά «του Έλληνος ο τράχηλος ζυγό δεν υπομένει». Δείχνει, όμως, παράλληλα ότι πολλοί εξακολουθούν να είναι εκείνοι που δεν έχουν αντιληφθεί τις πρακτικές συνέπειες της κρίσης, αφού ετοιμάζονται να κάνουν ένα πολυδάπανο ταξίδι με ...δανεικά από τις τράπεζες.

Υπενθυμίζεται ότι στο πρόσφατο final four του μπάσκετ, που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι, άλλοι περίπου 4000 φίλοι του Ολυμπιακού βρέθηκαν δίπλα στην ομάδα τους, «κυριαρχώντας» στην Πόλη του Φωτός. Είναι προφανές ότι τώρα, οι οπαδοί της Εθνικής, που θα φτάσουν στα πέρατα της γης, θα είναι μάλλον πολλοί περισσότεροι...

ZENITH