Skip to main content

Η νέα ιστοσελίδα της DataScouting

Με νέα σχεδιαστική εμφάνιση και δυναμικό menu πλοήγησης, η νέα ιστοσελίδα της DataScouting, προσφέρει σε κάθε επισκέπτη τη δυνατότητα να ενημερωθεί για την εταιρία, τις λύσεις και τo portfolio.

Η νέα αναβαθμισμένη ιστοσελίδα της DataScouting είναι πλέον διαθέσιμη στο κοινό. Με νέα σχεδιαστική εμφάνιση και δυναμικό menu πλοήγησης, η νέα ιστοσελίδα της DataScouting, πέρα από σύγχρονη αισθητική, προσφέρει σε κάθε επισκέπτη τη δυνατότητα να ενημερωθεί για την εταιρία, τις λύσεις και τo portfolio.

Τεχνικά δεδομένα, έντυπα, video και projects δίνουν στους επισκέπτες μια λεπτομερή παρουσίαση των δυνατοτήτων και λύσεων που προσφέρει η DataScouting στο χώρο του media monitoring software, library information systems, digital convergence services και software & hardware solutions.

Γνωρίστε την ομάδα της DataScouting, ενημερωθείτε για τα έργα της εταιρίας, επιλέξτε demo για προσωποποιημένη παρουσίαση των εταιρικών λύσεων ή επικοινωνήστε με την εταιρία μέσα από τη «contact us» σελίδα της.

Η ιστοσελίδα της DataScouting είναι σχεδιασμένη με responsive design και είναι προσβάσιμη σε οποιαδήποτε νέα συσκευή. Επιπλέον, η ιστοσελίδα περιλαμβάνει σύνδεση με όλα τα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης της DataScouting, συμπεριλαμβανομένου του DataScouting Blog με πληροφορίες για τις νέες τεχνολογίες και τις σύγχρονες τάσεις όπως αυτές εξελίσσονται στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

ZENITH