Skip to main content

Η Πάρος βγάζει ανασχηματισμό, εκλογικό νόμο και μεταρρυθμίσεις

Ποιοι θα συναντήσουν τον πρωθυπουργό στην ετήσια σύναξη στο κυκλαδίτικο νησί που παραδοσιακά πλέον αναδεικνύει ειδήσεις
Η σύναξη της Πάρου, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, θα «βγάλει» ειδήσεις. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι την επόμενη εβδομάδα, στο συγκεκριμένο νησί, θα βρεθεί ο πρωθυπουργός, όπως κάνει όλα τα τελευταία έτη, για να ξεκουραστεί, αλλά και για να πάρει τις επόμενες κρίσιμες αποφάσεις για την κυβέρνηση.

Η παρουσία του εκεί θα συμπέσει με αυτή του υπουργού Εσωτερικών κ.Γιάννη Ραγκούση, ο οποίος είναι από την Πάρο και θα πάει στο νησί του για μια εβδομάδα. Από την Πάρο επίσης θα περάσουν για μερικά 24ωρα ορισμένοι από τους πιο στενούς συνεργάτες του κ.Παπανδρέου, όπως, για παράδειγμα, ο κ.Χάρης Παμπούκης, αλλά και ο κ.Νίκος Αθανασάκης, ακριβώς όπως είχε συμβεί και πέρυσι ότι το ΠΑΣΟΚ ετοιμάζονταν να μπουν στην τελική ευθεία του προεκλογικού αγώνα, που τους οδήγησε στην κυβέρνηση.

Φέτος, η θεματολογία θα είναι εκ των περιστάσεων, σε σχέση με την περσινή. Για παράδειγμα, οι πληροφορίες επιμένουν ότι η Πάρος θα «βγάλει», μεταξύ άλλων, ανασχηματισμό. Επίσης θα συζητηθούν και μια σειρά από άλλα κρίσιμης σημασίας θέματα, όπως η αλλαγή του εκλογικού νόμου, οι επόμενες μεταρρυθμίσεις, καθώς και η σύνταξη του κοινωνικού μνημονίου, που ετοιμάζει το επιτελείο του πρωθυπουργού.

ZENITH