Skip to main content

Η Πατουλίδου πιθανή πρόεδρος του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής

Ο Οργανισμός Τουριστικής Προβολής & Μάρκετινγκ Θεσσαλονίκης θα πρέπει να ξαναπάρει μπροστά και να «πάψει να είναι κλειστό μαγαζί για πέντε άτομα», δήλωσε η Βούλα Πατουλίδου.
της Άννης Καρολίδου
 
Ο Οργανισμός Τουριστικής Προβολής & Μάρκετινγκ Θεσσαλονίκης θα πρέπει να ξαναπάρει μπροστά και αυτή την ουσιαστική επανεκκίνηση θα επιχειρήσει να την προωθήσει δυναμικά, σαν νέα πρόεδρος, η αντιπεριφερειάρχης  της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου.
 
«Ο Οργανισμός θα πρέπει να πάψει να είναι ένα κλειστό μαγαζί για πέντε άτομα», είπε χαρακτηριστικά η κ. Πατουλίδου δηλώνοντας στο πλαίσιο εκδήλωσης του Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, ότι πιθανώς αυτή θα είναι η επόμενη πρόεδρος του φορέα. « Ο τουρισμός αφορά τους πάντες, ο Οργανισμός πρέπει να διευρυνθεί και να δεχτεί ακόμη και έκτακτα μέλη για ορισμένα χρονικά διαστήματα», υποστήριξε, λέγοντας ακόμη πολύ χαρακτηριστικά  ότι «έστω και με το βούρδουλα πρέπει να βρούμε κοινό τόπο, να συνεργαστούμε όλοι».
 
Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης Τέλης Θωμόπουλος ζήτησε από «κάποιον να πάρει τις πρωτοβουλίες» για την επαναδραστηριοποίηση του Οργανισμού ενώ δήλωσε ότι «χρειάζεται κοινή προσπάθεια από όλους, αλλά στη βάση επαγγελματικών κριτηρίων».
 
Σύντομο σχόλιο για το θέμα έκανε και ο γ.γραμματέας της ΕΞΘ Αλέξανδρος Μανδρίνος, υπογραμμίζοντας ότι «όλοι οι συμμετέχοντες ανεξαιρέτως πρέπει να αφήσουν το ‘εγώ’ και να συνεργαστούν». 
 

ZENITH