Skip to main content

Η πρώτη κόντρα της Κωνσταντοπούλου με βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Ο επιπλέον χρόνος ομιλίας που δόθηκε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκο Τριανταφυλλίδη στη Βουλή κατά τη συζήτηση για τις προγραμματικές δηλώσεις ήταν η αφορμή να αντιδράσει ο συνάδερφός του από το ίδιο κ

Ο επιπλέον χρόνος ομιλίας που δόθηκε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκο Τριανταφυλλίδη στη Βουλή κατά τη συζήτηση για τις προγραμματικές δηλώσεις ήταν η αφορμή να αντιδράσει ο συνάδερφός του από το ίδιο κόμμα Νίκος Φίλης. 

Απευθυνόμενος στην πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, είπε ότι «θα πρέπει να είμαστε αρκετά αυστηροί και τυπικοί στο χρόνο ομιλίας των συναδέλφων».

«Το Προεδρείο το έχει υπόψη του» απάντησε η κ. Κωνσταντοπούλου, για να συνεχίσει ο κ. Φίλης ότι «δεν το τηρείτε όμως». «Κύριε Φίλη λυπάμαι για την παρατήρησή σας. Είναι λίγο δύσκολο για το Προεδρείο να δέχεται αυτές τις παρατηρήσεις από ομιλητές που έχουν ήδη μιλήσει…».

Ανάλογη ήταν η τοποθέτηση και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκης. «Το πρώτο που έχω να σας πω είναι ότι αν συμμορφωνόμουν στις υποδείξεις σας δεν έπρεπε να σας δώσω τον λόγο. Το δεύτερο που θέλω να σας πω είναι ότι χθες, ενώ είχατε 12 λεπτά, μιλήσατε 16 και μου ζητάτε τον λόγο για δευτερολογία… και πιστεύω ότι πρέπει να λάβετε τον λόγο» απάντησε η κ. Κωνσταντοπούλου.

ZENITH