Skip to main content

Η σύζυγος του Τζον Ντάρουιν σκηνοθέτησε τον θάνατό του για να εισπράξει αποζημίωση

Οι δικηγόροι της Ανι Ντάρουιν ανέφεραν ότι συμφώνησε να καταβάλει ένα υπέρογκο ποσό για την απάτη που έκανε με τον σύζυγό της ο οποίος σκηνοθέτησε τον θάνατό του για να εισπράξει αποζημίωση από ασφαλ
Οι δικηγόροι της Ανι Ντάρουιν ανέφεραν σήμερα ότι συμφώνησε να καταβάλει ποσό άνω του μισού εκατομμυρίου λιρών στερλινών για την απάτη που έκανε με τον σύζυγό της ο οποίος σκηνοθέτησε τον θάνατό του για να εισπράξει αποζημίωση από ασφαλιστική εταιρεία.

Οι δικηγόροι δήλωσαν προς το δικαστήριο ότι η πελάτισσά τους θα καταβάλλει 591.838 λίρες, ενώ ο σύζυγός της θα καταβάλει μόνο μία λίρα επειδή δεν έχει περιουσιακά στοιχεία, μετέδωσε το πρακτορείο Press Association.

To ζευγάρι φυλακίστηκε το 2008 αφού κρίθηκε ένοχο για σκηνοθεσία του θανάτου του Τζον Ντάρουιν σε ένα δυστύχμα με κανό στη θάλασσα το 2002,ξεγελώντας τα σωστικά συνεργεία,την αστυνομία, ένα ανακριτή ακόμη και τους γιους τους.

Πήγαν στον Παναμά για να αρχίσουν μία νέα ζωή,αλλά ο σύζυγος εμφανίστηκε σε ένα αστυνομικό τμήμα τον Νοέμβριο του 2007 υποστηρίζοντας ότι έχει χαθεί και πάσχει από αμνησία.

Η έφεση του ζεύγους κατά της πρωτόδικης ποινής τους απορρίφθηκε τον Μάρτιο.Η Ανι, 57 ετών,είχε καταδικαστεί για απάτη και για ξέπλυμα χρήματος σε κάθειρξη εξίμισι ετών και ο 58χρονος σύζυγός της σε κάθειρξη έξι ετών και τριών μηνών αφού ομολόγησε την ενοχή του σε επτά κατηγορίες για απάτη.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ZENITH