Skip to main content

Η θέση του ΠΑΟΚ για τη διακοπή στο πρωτάθλημα

Στην αρχική της θέση για την αναβολή των πρωταθλημάτων εμμένει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, επισημαίνοντας πως η διακοπή από μόνη της δεν έχει νόημα.

Δραστικότερα μέτρα προκειμένου να καταπολεμηθεί το κακό από τη ρίζα του, σχετικό με το ζήτημα που έχει προκύψει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ζητεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Όπως επισημαίνει η πλευρά των «ασπρόμαυρων», μία διακοπή από μόνη της για το ηλεκτρονικό εισιτήριο, τα τουρνικέ και τις λέσχες αντί συνδέσμων δεν δείχνει την απαραίτητη διάθεση και πυγμή για την καταπολέμηση της βίας, όταν μάλιστα ο ΠΑΟΚ έχει και τουρνικέ και ηλεκτρονικό εισιτήριο πριν ακόμα δοθούν χρήματα από την Πολιτεία.

Οι ιθύνοντες του Δικεφάλου προτείνουν στον υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή πως αν θεωρεί το νομοθετικό πλαίσιο σαθρό, ας κάνει μια εξαγγελία των προθέσεων που έχει, ας εξηγήσει ποιά θεωρεί ο ίδιος ότι πρέπει να αλλάξουν, διευρύνοντας παράλληλα τον κύκλο επαφών του και τελικώς να αποδεχθεί μια συνάντηση με τους ιδιοκτήτες των ομάδων, όπως σημείωσε χθες και ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης.

Εν ολίγοις, η απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού για «λουκέτο» μιας αγωνιστικής και... βλέπουμε, μπορεί να μην ικανοποίησε ουσιαστικά τους «ασπρόμαυρους», εντούτοις, στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ αντιλαμβάνονται θετικά πως υπάρχει διάθεση για αλλαγή, αρκεί η Πολιτεία να μη σταθεί σε ημίμετρα.

ZENITH