Skip to main content

Η τρόικα ανοίγει Γραφείο στην Ελλάδα και συντάσσει έκθεση

Επικεφαλής ο «πολύς» κ.Μπομπ Τράα, που θεωρεί ότι στην Ελλάδα τις δύο περασμένης δεκαετίες δόθηκε ένα …πάρτι και τώρα ήρθε η ώρα του λογαριασμού.
Μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου το γραφείο της μόνιμης Αντιπροσωπείας της τρόικας στην χώρα μας θα ξεκινήσει τη λειτουργία του. Επικεφαλής του ορίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, ένα από τα πιο σκληρά καρύδια του ΔΝΤ, ο «πολύς» κ.Μπομπ Τράα, ο οποίος έχει την άποψη ότι στην Ελλάδα τις δύο περασμένες δεκαετίες δόθηκε ένα …πάρτι και τώρα ήρθε η ώρα του λογαριασμού.  Αυτές τις διαθέσεις του, όπως εκτιμάται, θα φροντίζει να τις «περνά» και μέσω των τακτικών εκθέσεων που θα συντάσσει. Όπως αυτή, που θα ολοκληρωθεί κατά πάσα πιθανότητα έως το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας και θα περιγράφει τα συμπεράσματα από την τελευταία επίσκεψη της τρόικας στη χώρα μας.

Οι πληροφορίες της Voria.gr, κάνουν λόγο για μια ελεγχόμενη δυσαρέσκεια των μελών της, για μια σειρά από κρίσιμα θέματα, όπως, για παράδειγμα, αυτό της ΔΕΗ ή της Αγροτικής ή των δαπανών, για τα οποία οι απεσταλμένοι του ΔΝΤ, της ΕΕ και της ΕΚΤ δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι για την πρόοδο που έχει σημειωθεί. Και μπορεί η δεύτερη δόση του δανείου που θα λάβει η χώρα μας από το αποθεματικό των 110 δις ευρώ, να θεωρείται εξασφαλισμένη, όμως αυτό δεν συνεπάγεται απαραίτητα ότι το ίδιο ισχύει και για την τρίτη ή την τέταρτη. Γι αυτό και στο υπουργείο Οικονομικών ανησυχούν…

ZENITH