Skip to main content

Η Voria.gr σας εύχεται ευτυχισμένο το 2010!

Η Voria.gr σας εύχεται καλή χρονιά! Να έχετε ένα ευτυχισμένο και δημιουργικό 2010 με πολλές επιτυχίες. Το νέο έτος, συνεχίζουμε την πορεία της αξιόπιστης, έγκαιρης και ανεξάρτητης ενημέρωσης που έχουμ
Η Voria.gr σας εύχεται καλή χρονιά! Να έχετε ένα ευτυχισμένο και δημιουργικό 2010 με πολλές επιτυχίες. Το νέο έτος, συνεχίζουμε την πορεία της αξιόπιστης, έγκαιρης και ανεξάρτητης ενημέρωσης που έχουμε ξεκινήσει εδώ και λίγους μήνες. Σ΄ αυτό το μικρό διάστημα, πάντα στις επάλξεις της επικαιρότητας, η δημοσιογραφική ομάδα της Voria.gr προσπάθησε να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις της νέας ηλεκτρονικής εποχής - και το έκανε τις περισσότερες φορές με επιτυχία.

Με επίκεντρο το οικονομικό και επιχειρηματικό γίγνεσθαι της Βόρειας Ελλάδας, η Voria.gr εδραιώνει μέρα με τη μέρα τη θέση της στη συνείδηση του αναγνωστικού κοινού ως μια εναλλακτική πρόταση στον τομέα της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας παρέχοντας περιοδικά ποικίλης ύλης και e-ραδιόφωνο.

Συνδυάζοντας τα συστατικά μιας ημερήσιας εφημερίδας και ενός εξελιγμένου τεχνολογικά διαδικτυακού τόπου, μετά το online χρηματιστήριο, η Voria.gr τη νέα χρονιά θα προσφέρει στους αναγνώστες της ακόμη ένα πολύτιμο εργαλείο, το νέο φορολογικό σύμμαχο σας, tax.voria.gr.


Καλή χρονιά,

Η δημοσιογραφική ομάδα της Voria.gr

ZENITH