Skip to main content

Ηλεκτρονική προβολή των επιχειρήσεων της Φλώρινας

Στο πλαίσιο της τουριστικής προβολής της πόλης, ο δήμος Φλώρινας προσκαλεί όλους τους ιδιοκτήτες τουριστικών επιχειρήσεων της περιοχής να προσκομίσουν στο τεχνικό τμήμα του δήμου φωτογραφία της επιχεί
Στο πλαίσιο της τουριστικής προβολής της πόλης, ο δήμος Φλώρινας προσκαλεί όλους τους ιδιοκτήτες τουριστικών επιχειρήσεων της περιοχής – μεταξύ των οποίων χώρους εστίασης, ξενοδοχεία, εστιατόρια, ταβέρνες, καφετέριες, κέντρα διασκεδάσεως, καταστήματα ενοικιάσεως εξοπλισμού, παραδοσιακών προϊόντων κ.ά. – να προσκομίσουν στο τεχνικό τμήμα του δήμου φωτογραφία της επιχείρησής τους σε ηλεκτρονική μορφή (e-mail, CD, USB stick κτλ) καθώς και πληροφορίες για αυτή (στοιχεία επικοινωνίας και ό,τι άλλο κρίνεται αναγκαίο). Στόχος του όλου εγχειρήματος είναι η προβολή τους μέσα από την νέα διαδικτυακή πύλη του δήμου Φλώρινας.

Η προσκόμιση των ανωτέρω στοιχείων γίνεται καθημερινά, από τις 8.30 το πρωί μέχρι και τις 13:30 το μεσημέρι, στο δήμο Φλώρινας έως και την Πέμπτη, 15 Ιουλίου. Για οποιαδήποτε πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το δήμο Φλώρινας:

Διεύθυνση: Μ. Αλεξάνδρου 97

Τηλέφωνα: 23853-51019 και 23850-44052

E-mail: texniko@cityoflorina.gr και texniko8@cityoflorina.gr 

FAX: 23853-51028

ZENITH