Skip to main content

Ημαθία: Παρουσιάστηκε στις αρχές ο 28χρονος που παρέσυρε και σκότωσε την 15χρονη

Ο 28χρονος φέρεται να παρουσίασε έγγραφα για τη νομιμότητα της κίνησης του οχήματός του και έθεσε εαυτόν στη διάθεση των αστυνομικών

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας παρουσιάστηκε το πρωί της Τρίτης ο 28χρονος Ρομά που παρέσυρε και σκότωσε τη 15χρονη στην Παλαιοχώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 28χρονος εμφανίστηκε λίγο πριν τις 10 μαζί με τον δικηγόρο του και δήλωσε ότι αυτός ήταν ο οδηγός του οχήματος από το οποίο τραυματίστηκε θανάσιμα η 15χρονη κοπέλα.

Διαβάστε σχετικά: Πυροβολισμοί στο σπίτι του 28χρονου που ταυτοποιήθηκε για το δυστύχημα στην Ημαθία

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο 28χρονος δεν συνελήφθη και αποχώρησε από την Αστυνομική Διεύθυνση καθώς είχε λήξει το αυτόφωρο για τη σύλληψή του.

Ο 28χρονος φέρεται, επίσης, να παρουσίασε έγγραφα για τη νομιμότητα της κίνησης του οχήματός του και έθεσε εαυτόν στη διάθεση των αστυνομικών που ερευνούν την υπόθεση.

Για την εξέλιξη ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας προκειμένου να συνεχιστεί η έρευνα.

Εκτός από την 15χρονη που έχασε τη ζωή της το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 28χρονος τραυμάτισε την 11χρονη αδερφή της η οποία νοσηλεύεται στην παιδορθοπεδική κλινική του «Ιπποκρατείου» νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης με κατάγματα στην κνήμη και στην περόνη και αναμένεται να χειρουργηθεί το επόμενο διάστημα ενώ ακόμα σοβαρότερη είναι η κατάσταση της υγείας της 37χρονης μητέρας του άτυχου κοριτσιού η οποία δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στη ΜΕΘ του νοσοκομείου της Βέροιας.

ZENITH