Skip to main content

Ημερίδα για εκτροφή σαλιγκαριών στη Δράμα

Την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις επικερδείς επιχειρήσεις εκτροφής σαλιγκαριών θα έχουν την προσεχή Δευτέρα όσοι παρακολουθήσουν την ημερίδα που διοργανώνει στη Δράμα ο τοπικός ΟΓΕΕΚΑ
«Εκτροφεία σαλιγκαριών» είναι το θέμα της ημερίδας που διοργανώνει τη Δευτέρα στις 12 Απριλίου ο Οργανισμός ΓΕΕΚΑ «Δήμητρα» Δράμας, με σκοπό να ενημερωθούν όσοι συμμετάσχουν σ’ αυτήν για την οργάνωση των κλειστών ελεγχόμενων μονάδων εκτροφής σαλιγκαριών, την παραγωγή και τη διάθεση του εκλεκτού αυτού εδέσματος στην αγορά.

Ο ΟΓΕΕΚΑ, σε συνεργασία με τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Δράμας και το παράρτημα Ανατολικής Μακεδονίας του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου, έχει προσκαλέσει ως εισηγητές της ημερίδας δύο στελέχη της εταιρίας Diktia Kritis S.A., τους Νικ. Καζάνα και Ανδρ. Δημητρίου, που θα μιλήσουν ειδικότερα για το σαλιγκάρι Helix Aspersa.

Οι δυο ομιλητές θα αναφερθούν διεξοδικά στη μελέτη της κλειστής ελεγχόμενης μονάδας εκτροφής σαλιγκαριών, στην παραγωγή και διάθεση των σαλιγκαριών στην αγορά, καθώς και στους τρόπους δημιουργίας μιας βιώσιμης και επικερδούς επιχείρησης εκτροφής σαλιγκαριών.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 10 πμ στην κεντρική αίθουσα του Κέντρου Δήμητρα Δράμας (πρώην ΚΕΓΕ), στο 5ο χλμ Δράμας-Θεσσαλονίκης.

ZENITH