Skip to main content

Ημερίδα για το φυσικό αέριο

Εκδήλωση με θέμα τις δυνατότητες επιχορήγησης των εγκαταστάσεων φυσικού αερίου μέσω του ΕΣΠΑ διοργανώνει το ΕΒΕΘ την Τετάρτη 10 Μαρτίου.
Ενημερωτική ημερίδα με θέμα τη χρήση φυσικού αερίου στις εμπορικές/βιομηχανικές επιχειρήσεις και τις δυνατότητες επιχορήγησης των εγκαταστάσεων φυσικού αερίου μέσω προγραμμάτων του ΕΣΠΑ διοργανώνει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Εταιρία Παροχής Αερίου (ΕΠΑ) Θεσσαλονίκης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Μαρτίου στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα διαλέξεων του Επιμελητηρίου.

Σκοπός της ημερίδας είναι να γίνει μια αναλυτική ενημέρωση για  τις χρήσεις και τα οφέλη του φυσικού αερίου στις επιχειρήσεις και να παρουσιαστούν οι ευκαιρίες επιχορήγησης της επένδυσης για εγκατάσταση συστήματος φυσικού αερίου τόσο στις υφιστάμενες όσο και στις νέες επιχειρήσεις.

Στελέχη της ΕΠΑ θα αναφερθούν, μεταξύ άλλων, στην τιμολόγηση καταναλώσεων φυσικού αερίου, ενώ ο κ. Θεοδόσης Χατζηϊωαννίδης, διευθύνων σύμβουλος της Result Σύμβουλοι Επιχειρήσεων, θα παρουσιάσει τις ευκαιρίες χρηματοδότησης για εγκαταστάσεις φυσικού αερίου.

ZENITH