Skip to main content

Independent: Άθεος, Χάρι Πότερ και... ανύπαντρος ο Τσίπρας

Σφοδρή επίθεση, επιλέγοντας σκληρούς για την πολιτική ηθική χαρακτηρισμούς, εξαπολύει εναντίον του Αλέξη Τσίπρα η Independent, σε δημοσίευμά της για τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

Σφοδρή επίθεση, επιλέγοντας σκληρούς για την πολιτική ηθική χαρακτηρισμούς, εξαπολύει εναντίον του Αλέξη Τσίπρα η βρετανική εφημερίδα Independent, σε δημοσίευμά της για τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε σημερινό της δημοσίευμα, η εφημερίδα περιγράφει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ως άθεο, πρώην κομμουνιστή, άσχετο με την ελληνική ορθοδοξία, Χάρι Πότερ και... μπαλαρίνα με εμμονή στην αντι-λιτότητα.

Επισημαίνεται, μάλιστα, ο χαρακτηρισμός Χάρι Πότερ, τον οποίο πρώτος του είχε αποδώσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, εξηγώντας πως δίνει φανταστικές υποσχέσεις που δεν πρόκειται να τηρήσει ποτέ.

Υπενθυμίζοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι ανύπαντρος με δύο παιδιά από τη σύντροφό του Περιστέρα, με την οποία είναι μαζί από τα σχολικά του χρόνια, το δημοσίευμα σημειώνει πως, σε ενδεχόμενο νίκης του ΣΥΡΙΖΑ στις επικείμενες εκλογές, αυτομάτως ο επικεφαλής του θα αποτελέσει τον πρώτο ανύπαντρο Έλληνα πρωθυπουργό. Τονίζει, δε, πως ο ίδιος έχει δώσει το όνομα Ερνέστο στο δεύτερό του γιο, προς τιμήν του Τσε Γκεβάρα.

«Ο άπειρος σαραντάρης», σύμφωνα με την Independent, «προκαλεί νευρικότητα στις Βρυξέλλες, καθώς πολλοί φοβούνται πως θα αρνηθεί τη λιτότητα και την αποπληρωμή του ελληνικού χρέους».

«Με τις υποσχέσεις του για αύξηση στον κατώτατο μισθό, για παροχή φαγητού και επανασύνδεσης ρεύματος αλλά και 300.000 νέων θέσεων εργασίας μπήκε στις καρδιές των Ελλήνων και προηγείται στις δημοσκοπήσεις, όταν οι Ελληνίδες βγαίνουν στο πεζοδρόμιο έναντι 5 ευρώ», καταλήγει το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας.

 

ZENITH