Skip to main content

International Life: Ολοκλήρωσε την εξαγορά της Universal Life Hellas

Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της Universal Life Hellas από την International Life, κατόπιν της έγκρισης που δόθηκε από την Επιτροπή Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης.
Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της Universal Life Hellas από την International Life, κατόπιν της έγκρισης που δόθηκε από την Επιτροπή Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης (Ε.Π.Ε.Ι.Α.) μετά από έλεγχο της φερεγγυότητας και της κεφαλαιακής επάρκειας και των δύο εταιριών.

Πλέον, η International Life είναι μέτοχος του 100% της Universal Life, με αποτέλεσμα το δίκτυο πωλήσεων και το ανθρώπινο δυναμικό της να ενισχύεται, ενώ η πελατειακή της βάση να αυξάνεται. Επίσης αύξηση αναμένεται και στην παραγωγή και το μερίδιο αγοράς του ομίλου.

Τα συνολικά ασφάλιστρα, συμπεριλαμβανομένων και των μεγάλων λογαριασμών ομαδικών ασφαλιστηρίων, έφτασαν φέτος τα 112 εκατ. ευρώ, ήτοι στις ασφάλειες  Ζωής τα 42 εκατ. ευρώ και στις Γενικές Ασφαλίσεις τα 70 εκατ. ευρώ. Οι συνολικές επενδύσεις των αποθεμάτων ασφαλειών Ζωής και Γενικών Ασφαλίσεων ανέρχονται στα 175 εκατ. ευρώ.

ZENITH