Skip to main content

Intralot: Διάκριση για τη διεθνή της εξάπλωση

Τα βραβεία για την Καλύτερη Εταιρεία της Διεθνούς Αγοράς και για τη Διεθνοποίηση, καθώς και το δεύτερο βραβείο στην κατηγορία καλύτερης εταιρείας FTSE ASE 20 έλαβε η Intralot στο πλαίσιο του Investmen
Για τη διεθνή της επέκταση διακρίθηκε η εταιρία Ιntralot, μεταξύ των εισηγμένων εταιριών στο Χρηματιστήριο Αξιών της Αθήνας, και έλαβε σημαντικά βραβεία στο πλαίσιο του «Investment Money Conference 2009». Τα βραβεία αποτελούν μία πρωτοβουλία του οικονομικού περιοδικού «ΧΡΗΜΑ».

Κατά τη διάρκεια της τελετής βράβευσης, ο διευθυντής Επενδυτικών Σχέσεων της Intralot, κ. Ηλίας Αθανασίου, παρέλαβε το «Βραβείο Καλύτερης Εταιρείας Διεθνούς Αγοράς - 2009» και το «Βραβείο Διεθνοποίησης - 2009», καθώς και το δεύτερο βραβείο στην κατηγορία «Καλύτερης Εταιρείας FTSE ASE 20 - 2009».

«Από την ίδρυσή της, η Intralot έχει λάβει σημαντικές διεθνείς και εγχώριες διακρίσεις. Κάθε μία από αυτές έχει ξεχωριστή αξία για εμάς, καθώς όλες υπογραμμίζουν τη δέσμευσή μας για αριστεία. Η σημερινή μας βράβευση για τις διεθνείς δραστηριότητες μάς ενδυναμώνει τη θέλησή μας να αναζητούμε διαρκώς επιχειρηματικές ευκαιρίες σε όλον τον κόσμο και να θέτουμε ακόμα υψηλότερους στόχους», τόνισε ο κ. Αθανασίου.

ZENITH