Skip to main content

Ισοπαλία …ταφόπλακα για την Εθνική μας (video)

Απειροελάχιστες είναι οι ελπίδες πρόκρισης στα τελικά του Euro 2016 για την Εθνική Ελλάδας, μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα χωρίς γκολ στη Βουδαπέστη επί της Ουγγαρίας
Με το βαθμό της ισοπαλίας επιστρέφει από τη Βουδαπέστη η Εθνική Ελλάδας, καθώς έμεινε στο 0-0 με αντίπαλο την Ουγγαρία, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου των προκριματικών του Euro 2016. 
 
Οι ποδοσφαιριστές του Σέρχιο Μαρκαριάν, ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην τεχνική ηγεσία της «γαλανόλευκης», προσπάθησαν να πετύχουν το γκολ που θα τους έδινε τη νίκη και θα τους διατηρούσε στο κόλπο της πρόκρισης στα τελικά της διοργάνωσης. 
 
Παρά την όρεξή τους δεν κατάφεραν να φτάσουν σε αυτό, με την Εθνική μας να αποσπάει το δεύτερο βαθμό της μετά από πέντε αγωνιστικές, που τη διατηρούν στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και έξι βαθμούς μακριά από την τρίτη Ουγγαρία.
 
Οι συνθέσεις:
 
Ουγγαρία: Κιράλι, Καντάρ, Φιόλα, Γιούχας, Λεάντρο, Ελέκ (70' Πίντερ), Τζούτζακ, Τόζερ, Στιέμπερ, Γκέρα, Σαλάι (68' Νίκολιτς)
 
Ελλάδα: Καρνέζης, Σταφυλίδης, Μανωλάς, Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Κονέ (77' Κατσουράνης), Χριστοδουλόπουλος (69' Φορτούνης), Φετφατζίδης (77' Γιαννιώτας), Σάμαρης, Αθανασιάδης
 

ZENITH