Skip to main content

Ηττήθηκε στην Ουκρανία ο Ολυμπιακός (video)

Την ήττα με 2-0 γνώρισε ο Ολυμπιακός από την Ντνίπρο στην Ουκρανία και πλέον η υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League δυσκολεύει περισσότερο.
Δύσκολα είναι τα πράγματα για τον Ολυμπιακό όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση στη φάση των «16» του Europa League, μετά και την ήττα του με 2-0 στο Κιέβο από την Ντνίπρο. 
 
Μέσα σε τέσσερα λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι σημείωσαν δύο γκολ με τους Κάνκαβα (50') και Ροτάν (54'), και πλέον θα ταξιδέψουν με άλλο αέρα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την επόμενη Πέμπτη (26/2).
 
Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης οι πρωταθλητές Ελλάδας σημείωσαν το γκολ που έψαχναν με κοντινή κεφαλιά του Μήτρογλου, ωστόσο ο διαιτητής δεν το μέτρησε καθώς προηγήθηκε επιθετικό φάουλ από τον σκόρερ. 
 
Οι συνθέσεις:
 
ΝΤΝΙΠΡΟ (Μαρκέβιτς): Μπόικο, Λουτσκέβιτς, Ντόουγκλας, Τσεμπεριάτσκ, Εζίντιο, Ροτάν, Κάνκαβα, Μπέζους (46' Κάλινιτς), Κονοπλιάνκα, Ματέους (89' Μπρούνο Γκάμα), Ζοζούλια (70' Φεντορτσούκ)
 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Περέιρα): Ρομπέρτο, Ελαμπνταλαουί, Μαζουακού, Σαντάνα (57' Μιλιβόγεβιτς), Σιόβας, Κασάμι, Μανιάτης, Ντομίνγκες (57' Φορτούνης), Ντοσεβί (72' Ντουρμάζ), Αφελάι, Μήτρογλου
 

ZENITH