Skip to main content

Και επίσημα υποψήφιος δήμαρχος Παύλου Μελά ο Θεοδωρίδης

Την ίδρυση της «Κοινωνικής Συνένωσης», την παράταξη που θα τον οδηγήσει στις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου, ανακοίνωσε ο δήμαρχος Πολίχνης, ο οποίος έθεσε την υποψηφιότητά του για το νέο Δήμο Παύλο
Την  ίδρυση της «Κοινωνικής Συνένωσης», την παράταξη που θα τον οδηγήσει στις δημοτικές εκλογές  του Νοεμβρίου ανακοίνωσε την Πέμπτη ο δήμαρχος Πολίχνης, Κώστας Θεοδωρίδης, ο οποίος έθεσε την υποψηφιότητά του για το νέο Δήμο Παύλου Μελά, έχοντας στο πλευρό του τον δήμαρχο Ευκαρπίας, Μπάμπη Πανταζόγλου, όπως είχε προαναγγείλει η Voria.gr.

«Οι συνεργάτες μου κατάφεραν να με κάνουν να συγκινηθώ», με τα λόγια αυτά ο δήμαρχος Πολίχνης ξεκίνησε την ομιλία του. «Δεν φιλοδοξώ να καταγραφώ εγώ και οι συνεργάτες μου ως απλό μέλος της πρώτης διοίκησης του Δήμου Παύλου Μελά, αλλά φιλοδοξούμε να παίξουμε πρωταγωνιστικό ρόλο, να γίνουμε πρωτοπόροι, πρωτεργάτες στη διεκδίκηση και απαίτηση αυτών που ως δήμος μάς ανήκουν, επεσήμανε ο κ. Θεοδωρίδης ενώ αναφερόμενος στον Καλλικράτη, τόνισε  ότι «η Τοπική Αυτοδιοίκηση βρίσκεται μπροστά σε μια πρόκληση. Να ανταποκριθεί στις νέες ανάγκες, στις απαιτήσεις και δυνατότητες του θεσμού, για να κατακτήσει τη νέα θέση της στην ελληνική κοινωνία».

Μιλώντας για την «Κοινωνική Συνένωση», επεσήμανε «είμαστε άνθρωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με κοινή πορεία και κοινούς αγώνες στα Δημοτικά πράγματα της ευρύτερης περιοχής, που ενώσαμε τις δυνάμεις μας σε μια συλλογική προσπάθεια, καταθέτοντας τόσο την εμπειρία και τη γνώση μας, όσο και την αμείωτη διάθεσή μας για προσφορά».

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Ευκαρπίας τόνισε: «Δεν γίναμε δήμαρχοι για να βγάλουμε χρήματα, αντίθετα ζημιωθήκαμε από αυτή τη θέση οικονομικά, Εμείς τον Καλλικράτη τον φέραμε πριν από χρόνια», επεσήμανε ο κ. Πανταζόγλου, αναφερόμενος στη διαδημοτική συνεργασία που υπήρχε από το 2007.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν κάτοικοι, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι όμορων δήμων, ο κ. Στάθης Κουτσονικόλας εκπρόσωπος της κίνησης των πολιτών Σταυρούπολης «Νέα Πορεία», ο δημοτικός σύμβουλος Σταυρούπολης κ. Ζιγανιτίδης, ενώ το παρόν έδωσαν ο κ. Λογοθετίδης Αλέκος από την Περιφερειακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ, ο κ. Αδαμίδης Κώστας Νομαρχιακός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Μαύρη Θάλασσα και  ο κ. Λευτέρης Κακιούσης Προπονητής  της  Εθνικής Ελλάδος Μπάσκετ.

ZENITH