Skip to main content

Και ο Μπαρμπουνάκης υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Την υποψηφιότητά του για το κεντρικό δήμο Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε επίσημα σήμερα ο δημοτικός σύμβουλος, Μπάμπης Μπαρμπουνάκης.
Την υποψηφιότητά του για το κεντρικό δήμο Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε επίσημα σήμερα ο δημοτικός σύμβουλος, Μπάμπης Μπαρμπουνάκης.

Ο κ. Μπαρμπουνάκης δήλωσε ότι επιθυμεί το χρίσμα από το ΠΑΣΟΚ και ότι «δεν θα κάνει πίσω σε αντίθετη περίπτωση».

Παράλληλα, σημείωσε ότι η επιλογή του κυβερνώντος κόμματος για τον υποψήφιο στο δήμο Θεσσαλονίκης θα πρέπει να έχει υπηρετήσει πολλά χρόνια αυτόν τον χώρο και να είναι γνώστης των ζητημάτων της τοπικής αυτοδιοίκησης.

«Δεν μπορεί κάποιος να διεκδικεί το δήμο και να έχει μια ηγετική θέση, αν δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με τα κοινά της πόλης», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για την παράταξή του «Κίνηση πολιτών - πρώτα η πόλη μας» είπε ότι έχει αμιγώς αυτοδιοικητικό χαρακτήρα.

Παράλληλα, απηύθυνε πρόσκληση για συνεργασία σε όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις που επιθυμούν να αλλάξει η διοίκηση του δήμου.

«Αν οι δημοκρατικές δυνάμεις της πόλης ενωθούν, τότε τα πράγματα θα αλλάξουν», ανέφερε ο κ. Μπαρμπουνάκης.

Ο κ. Μπαρμπουνάκης εξαπέλυσε επίθεση κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Παπαγεωργόπουλου και της διοίκησης του, λέγοντας ότι τα τελευταία χρόνια είχε αρνητική πορεία και «δεν ήταν εκείνη που περίμενε ο κάθε Θεσσαλονικιός». Ωστόσο έδωσε τα εύσημα στην δημοτική παράταξη της Χρύσας Αράπογλου «Θεσσαλονίκη Πρωταγωνίστρια», καθώς κατάφερε με τη μεγάλη δυναμική της να αποκαθηλώσει τη διοίκηση Παπαγεωργόπουλου.

ZENITH