Skip to main content

Και ο Ψωμιάδης απών από την ΚΕ της ΝΔ

Δεν θα συμμετάσχει στη συνεδρίαση της ΚΕ της ΝΔ, την Κυριακή, ο Π. Ψωμιάδης, επικαλούμενος ανειλημμένες υποχρεώσεις που έχει την ίδια μέρα ως νομάρχης.
Δεν θα συμμετάσχει στη συνεδρίαση της ΚΕ της ΝΔ την Κυριακή ο νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης, όπως κοινοποίησε ο ίδιος με επιστολή του προς το διευθυντή του Γραφείου του προέδρου της ΝΔ Κ. Αρβανιτόπουλο και το Γραμματέα της ΚΕ του κόμματος Λ. Ζαγορίτη. Ο κ. Ψωμιάδης επικαλείται ανειλημμένες υποχρεώσεις που έχει ως νομάρχης, το πρωί της Κυριακής. 

«Παρακαλώ, όμως, όπως μεταφέρετε στον Πρόεδρο κ. Αντώνη Σαμαρά και ταμέλη της ΚΕ την πλήρη, εκ μέρους μου, αποδοχή των αποφάσεων που θαληφθούν και θα αφορούν το νέο οργανωτικό μοντέλο του κόμματός μας», αναφέρει στην επιστολή και προσθέτει: «Χειροκρότησα τις θέσεις του Αντώνη Σαμαρά, όπως με σαφήνειαδιατυπώθηκαν στο προσυνέδριο που φιλοξένησε η Θεσσαλονίκη, καθώςσυμφωνούν με την προτροπή που έχω από καιρό απευθύνει, να έρθουμε σερήξη με το χτες, να πάρουμε γενναίες αποφάσεις και να φέρουμε τη νέαΝέα Δημοκρατία στη θέση που πραγματικά της αξίζει».

ZENITH