Skip to main content

Και ο Σόιμπλε στο σημερινό Ecofin

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, ο οποίος νοσηλεύθηκε πρόσφατα, επέστρεψε σήμερα στο γραφείο του στο υπουργείο και θα συμμετάσχει στη σύνοδο των υπουργών Οικονομικών που θα διεξαχθεί απόψε στις Βρυξέλ
Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος νοσηλεύθηκε πρόσφατα, επέστρεψε σήμερα στο γραφείο του στο υπουργείο και θα συμμετάσχει στη σύνοδο των υπουργών Οικονομικών που θα διεξαχθεί απόψε στις Βρυξέλλες, ανακοίνωσε εκπρόσωπός του.

Ο συντηρητικός 67χρονος υπουργός είχε νοσηλευθεί την Κυριακή 9 Μαΐου στις Βρυξέλλες, όπου επρόκειτο να συμμετάσχει σε έκτακτη σύνοδο των υπουργών Οικονομικών της ζώνης του ευρώ. Παρουσίασε κακή αντίδραση σ’ ένα φάρμακο, είχε γνωστοποιήσει το υπουργείο του.

Ο Σόιμπλε επέστρεψε στο Βερολίνο στις 10 Μαΐου, όμως η καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ τον συμβούλευσε να αναπαυθεί για μερικές ημέρες. Καθηλωμένος σε αναπηρική καρέκλα έπειτα από μια επίθεση που είχε δεχθεί το 1990, ο Σόιμπλε υποβλήθηκε σε επέμβαση τον Φεβρουάριο και οι ουλές του δεν επουλώνονται καλά.

ZENITH