Skip to main content

Κακή εμφάνιση, αλλά νίκη για Άρη

Πραγματοποιώντας για άλλη μία αγωνιστική κακή εμφάνιση ο Άρης επικράτησε του Άρη Ακροποτάμου με 2-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε ο Άρης (μετά την ήττα από τη Δόξα Δράμας με 1-0 την προηγούμενη βδομάδα) επικρατώντας δύσκολα με 2-0 του Άρη Ακροποτάμου στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. 
 
Κάκιστη εμφάνιση πραγματοποίησαν οι «κιτρινόμαυροι», με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη να πραγματοποιεί το …δεύτερο ντεμπούτο του στην τεχνική ηγεσία αυτών. 
 
Το σκορ άνοιξε στην αναμέτρηση ο Καπνίδης στο 26’, μετά από πολύ όμορφη κάθετη πάσα του Νάκα. 
 
Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε δύο λεπτά πριν την ολοκλήρωση των 90’ ο Κωνσταντινίδης, σημειώνοντας το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του «Θεού του πολέμου».
 
Οι συνθέσεις:
 
ΑΡΗΣ: Φυσέκης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Λιόλιος, Καλογέρης, Γκόλιας, Πόι, Γκίνο (79′ Φερνάντες), Καπνίδης (82′ Κωνσταντινίδης), Παπαδόπουλος, Νάκας (72′ Σταυρόπουλος)
 
ΑΡΗΣ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ: Κωνσταντάκος, Ρετσινάς, Κωνσταντινίδης, Μαυροκεφαλίδης, Σεφερίδης, Σολακίδης, Βλάχος, Γκεοργκίεφ (74′ Γιόβτσεφ), Χισανασβίλι (82′ Ούσι), Αποστολίδης, Ζωγραφάκης (78′ Μονιός)

ZENITH