Skip to main content

Καλαφάτης: Η Θεσσαλονίκη χρειάζεται ικανή εκπροσώπηση

Η Θεσσαλονίκη χρειάζεται ικανή εκπροσώπηση, να εμπιστευθεί ανθρώπους που έχουν αποδείξει ότι μπορούν να ανταποκριθούν σε ευθύνες τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Α΄ Θεσσαλονίκης Στ. Καλαφάτης.

«Η επόμενη μέρα των εκλογών, φέρνει μια κρίσιμη διαπραγμάτευση. Σε κάθε περίπτωση η Θεσσαλονίκη χρειάζεται ικανή εκπροσώπηση, χρειάζεται να εμπιστευθεί ανθρώπους που έχουν αποδείξει ότι μπορούν να ανταποκριθούν σε ευθύνες και να φέρουν αποτέλεσμα».

Αυτό υπογράμμισε ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. στην Α΄ περιφέρεια Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης, μιλώντας σήμερα σε εκπομπή του «Ράδιο Θεσσαλονίκη».

Όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις δημοσκοπήσεις, υπογράμμισε, πως όλοι έχουν επίγνωση των θυσιών που έγιναν: «Αντιλαμβάνομαι», είπε, «το αίσθημα αγανάκτησης ή κόπωσης, με το οποίο απαντούν στις δημοσκοπήσεις πολλοί Έλληνες, αλλά πιστεύω ότι την ώρα της κάλπης, μέσα στο παραβάν, οι περισσότεροι από αυτούς θα αποφασίσουν για το μέλλον και την αληθινή ελπίδα και όχι για την επιστροφή στο παρελθόν και τις ψεύτικες υποσχέσεις, τώρα που φτάσαμε τόσο κοντά στην έξοδο».

ZENITH