Skip to main content

Καλαφάτης: Ο ΣΥΡΙΖΑ βλέπει την ιδιωτική πρωτοβουλία ως εχθρό

Η ΝΔ στοχεύει σε ένα παραγωγικό μοντέλο εξωστρέφειας, σύμπραξης με την υγιή επιχειρηματικότητα και ανταγωνιστικότητας με βάση την ποιότητα, υπογράμμισε ο υποψήφιος βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, Στ. Καλαφ

Η Νέα Δημοκρατία στοχεύει σε ένα παραγωγικό μοντέλο εξωστρέφειας, σύμπραξης με την υγιή επιχειρηματικότητα και ανταγωνιστικότητας με βάση την ποιότητα, υπογράμμισε ο υποψήφιος βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, Σταύρος Καλαφάτης, μιλώντας σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra Channel.

«Το κόμμα μας βλέπει τον σωστό επιχειρηματία και γενικά την ιδιωτική πρωτοβουλία ως σύμμαχο κι όχι ως εχθρό, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, που διακηρύσσει σε όλους τους τόνους ότι θα φέρει την Ελλάδα πίσω στους καιρούς του πιο σκοτεινού κρατισμού», επισήμανε ο κ. Καλαφάτης. Πρόσθεσε δε ότι «πουθενά στο Δυτικό κόσμο η υγιής επιχειρηματικότητα δεν διώκεται, όπως πρεσβεύει η Κουμουνδούρου.

Ο κ. Καλαφάτης πρόσθεσε ότι η επόμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα προωθήσει την οικονομική ανάπτυξη μέσα από ένα μοντέλο που ορίζεται από την σταδιακή, αλλά γενναία μείωση των φόρων, τις μεταρρυθμίσεις παντού, την περαιτέρω προσέλκυση επενδύσεων από το εξωτερικό, αλλά και την προάσπιση του κοινωνικού κράτους.

ZENITH