Skip to main content

Κάλεσμα του ΤΑΠ ΠΑΟΚ στον «ασπρόμαυρο» κόσμο

Τους οπαδούς του ΠΑΟΚ κάλεσε το «ασπρόμαυρο» ΤΑΠ να βρεθούν στο «Παλατάκι» για τη δεύτερη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.
Με ανακοίνωση που εξέδωσε το ΤΑΠ ΠΑΟΚ κάλεσε τους «ασπρόμαυρους» οπαδούς να στηρίξουν την προσπάθεια των παικτών του Γιάννη Καλμαζίδη στη δεύτερη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο «Παλατάκι» (9/4, 19:30). 
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση: 
 
«Στην Σύρο απέδειξε την ποιότητά της. Σήκωσε το κύπελλο και έκανε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του νταμπλ. Η χθεσινή ήττα από τον Παναθηναϊκό μπορεί να την έβαλε στα  «δύσκολα» αλλά η ομάδα μας έχει αποδείξει ότι ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ να διαψεύσει όλους όσους βιάστηκαν να την κρίνουν.
 
Αύριο (9/4) και ώρα  19:30 στο PAOK SPORTS ARENA η ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη θέλει να ισοφαρίσει τη σειρά του αγώνων της ημιτελικής φάσης των πλέι οφ του πρωταθλήματος απέναντι στον Παναθηναϊκό.
 
Ενωμένος σαν γροθιά ο Κυπελλούχος Ελλάδας είναι έτοιμος για την πρώτη του νίκη και το 1-1 στη σειρά των αγώνων πριν κατέβει στην Κυψέλη. Μια μάχη χάθηκε αλλά ο «πόλεμος» για την πρόκριση στην τελική φάση των πλέι οφ συνεχίζεται.
 
Σε μια «μάχη» δεν χωρά λιγοψυχία και απαξίωση. Αυτό θα το αποδείξει αύριο ο κόσμος του ΠΑΟΚ. Την Μεγάλη Τρίτη «αγκάλιασε» την ομάδα, αύριο Μεγάλη Πέμπτη θα είναι από κάθε άποψη ο «έβδομος» παίκτης της.
 
Παίκτες και τεχνική ηγεσία της ομάδας σας χρειάζονται. Είναι αποφασισμένοι να φέρουν ΚΑΙ το πρωτάθλημα στον Πύργο τον Λευκό. Η ομάδα μπορεί και το έχει αποδείξει. Το ξέρεις και εσύ ΦΙΛΕ του ΠΑΟΚ. Σε περιμένουμε στο Παλατάκι!»

ZENITH