Skip to main content

Καλμαζίδης: Έχουμε μία καλή ευκαιρία στο Final-4

Αισιόδοξος πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας στο βόλεϊ εμφανίστηκε ο Γιάννης Καλμαζίδης.
Μιλώντας στην κοινή συνέντευξη Τύπου των προπονητών των ομάδων που συμμετέχουν στο Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας στο βόλεϊ αυτός του ΠΑΟΚ, Γιάννης Καλμαζίδης, εμφανίστηκε αισιόδοξος πως ο «Δικέφαλος» μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
 
«Ευχαριστώ όλους όσοι είναι εδώ και μας φροντίζουν. Δεν είναι η πρώτη φορά που διεξάγεται αυτό το Final-4. Ξέρουμε ότι θα είναι ένα πολύ όμορφο διήμερο και ο κόσμος θα αγκαλιάσει τις προσπάθειες. Είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς που είμαστε εδώ και είναι μία καλή ευκαιρία για εμάς. Θα διαφωνήσω με τον Δήμαρχο για την τύχη.
 
Νομίζω πως ο πιο ικανός θα τα καταφέρει. Είχαμε κι εμείς κάποια προβλήματα αλλά τα έχουμε ξεπεράσει. Το γήπεδο παίζει το ρόλο του, βλέπουμε ότι σε γήπεδα όπως της Κηφισιάς, δύσκολα νικά κάποιος. Υπάρχουν φαβορί τα οποία βγαίνουν από κάποια στοιχεία. Δεν έχουμε εμπειρία τελικών ως ΠΑΟΚ, αλλά έχουμε ομάδα ικανή και ανταγωνιστική. Μπορούμε κι εμείς όπως και οι άλλες ομάδες να ανεβούμε στο ψηλότερο σκαλί.
 
Δεν ξέρω αν θα γίνουν καλά παιχνίδια, αλλά σίγουρα θα γίνουν σκληρά. Δεν μας αγχώνει που ο κόσμος θέλει τίτλους. Προσπαθούμε να φέρουμε κοντά τον κόσμο. Θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα μας. Δεν θέλουμε να αποδείξουμε κάτι σε τρίτους».

ZENITH