Skip to main content

Καλύτερα ο Αθανασιάδης, ατομικό ο Σαλπιγγίδης

Δίχως να αισθάνεται ιδιαίτερες ενοχλήσεις, ολοκλήρωσε το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης του ΠΑΟΚ ο Στέφανος Αθανασιάδης. Αύριο θα κριθεί η συμμετοχή του Σαλπιγγίδη στο Περιστέρι.

Υψηλής έντασης ήταν η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Μεσημβρία και διήρκεσε περισσότερο από μιάμιση ώρα.

Το πρώτο μέρος του προγράμματος είχε δουλειά στη φυσική κατάσταση και τα τελειώματα με συνδυαστικές ασκήσεις για σπριντ, αντοχή στην ταχυδύναμη και σουτ. Στο δεύτερο μέρος οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου έπαιξαν δίτερμα στο μισό γήπεδο με εναλλαγή πρέσινγκ και οργανωμένης άμυνας στις επιθέσεις του αντιπάλου.

Ο Στέφανος Αθανασιάδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης δίχως να αισθανθεί ιδιαίτερες ενοχλήσεις στην περιοχή του λαγονοψοϊτη και την Παρασκευή (13.02) θα δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Ατομικό πρόγραμμα έκαναν και οι Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Θεοφάνης Τζανδάρης με τη συμμετοχή του πρώτου στον αγώνα με τον Ατρόμητο να κρίνεται από την κατάσταση του ποδιού του στις τελευταίες δύο προπονήσεις πριν το ματς.

Ο Σαρλ Ιτανζ κι ο Αλέξανδρος Τζιόλης γυμνάστηκαν δίχως προβλήματα, ενώ Ευθύμης Κουλούρης και Στέλιος Πόζογλου που επέστρεψαν από την Εθνική Νέων έκαναν ειδικό πρόγραμμα.

Την Παρασκευή (13.02) η προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στις 17:30 στο γήπεδο της Τούμπας.

ZENITH