Skip to main content

Καμία προσυνεννόηση με τις διοικήσεις της ΑΤΕ και του ΤΤ

Καμία ενημέρωση σχετικά με τις προθέσεις της Τράπεζας Πειραιώς δεν είχε η διοίκηση της Αγροτικής Τράπεζας, όπως διευκρινίζεται από αρμόδιες πηγές, που θέλουν να βάλουν τέλος στη σχετική φημολογία.
Καμία ενημέρωση σχετικά με τις προθέσεις της Τράπεζας Πειραιώς δεν είχε η διοίκηση της Αγροτικής Τράπεζας. Αυτό διευκρινίζεται από αρμόδιες πηγές, προσκείμενες στην τελευταία, οι οποίες έτσι θέλουν να βάλουν μια και καλή τέλος στη φημολογία ότι είχε υπάρξει κάποιας μορφής επικοινωνία.

Η φημολογία αυτή εδράζεται κυρίως στο γεγονός ότι ο σημερινός πρόεδρος της ΑΤΕ κ. Θ. Πανταλάκης προέρχεται από την Πειραιώς, όπου για σειρά ετών ήταν νο2 μετά τον κ. Σάλλα. Ωστόσο, αυτό το οποίο διευκρινίζεται κατά τρόπο απόλυτο είναι ότι αυτή η σχέση ανήκει στο παρελθόν και δεν έπαιξε κανέναν απολύτως ρόλο στη διατύπωση της πρότασης από την Πειραιώς για την ΑΤΕ. Επίσης καμία απολύτως επικοινωνία δεν είχε προηγηθεί της προσφοράς και με τη διοίκηση του ΤΤ. Μάλιστα, η τελευταία, από χθες το βράδυ, όταν πρωτοκυκλοφόρησαν οι σχετικές φήμες, είχε σπεύσει να τις διαψεύσει, λέγοντας ανεπισήμως πως ούτως ή άλλως δεν ενδιαφέρεται.

ZENITH