Skip to main content

Καμμένος: Ο Σαμαράς έδωσε εντολή στους υπουργούς του να είναι στα τέσσερα

Άγρια κόντρα ξέσπασε στη Βουλή, στη συζήτηση επί του νομοσχεδίου για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, ανάμεσα στον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Πάνο Καμμένο.

Άγρια κόντρα ξέσπασε σήμερα στη Βουλή, στη συζήτηση επί του νομοσχεδίου για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, ανάμεσα στον επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο και τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο.

Συγκεκριμένα, ο κ. Βενιζέλος, σε έντονο ύφος, επισήμανε πως η προηγούμενη κυβέρνηση παρέδωσε την κυβέρνηση όρθια και ότι και αυτή η κυβέρνηση πρέπει να κάνει το ίδιο.

Στη συγκεκριμένη αναφορά, ο κ. Καμμένος απάντησε άμεσα και καυστικά, τονίζοντας πως «μας είπατε ότι η χώρα ήταν όρθια. Την κρατούσαν όρθια με εντολές του πρωθυπουργού στους υπουργούς να είναι στα τέσσερα...».

Μεταξύ άλλων, ο κ. Βενιζέλος ανέφερε ότι έστειλε επιστολές σε όλα τα ευρωπαϊκά σοσιαλιστικά κόμματα και τους ζήτησε να στηρίξουν την Ελλάδα, γεγονός που επίσης προκάλεσε την αντίδραση του υπουργού Άμυνας.

«Να σταματήσει να αλληλογραφεί με Ευρωπαίους και να απαντάει ο Βενιζέλος», είπε ο υπουργός Άμυνας και διερωτήθηκε «ποιος έφερε την ανθρωπιστική κρίση;».

«Η πολιτική που στήριξε ο Βενιζέλος και ο Σαμαράς», σημείωσε και υπογράμμισε πως «η πολιτική που αποφάσισε ο λαός να αλλάξει. Και θα αλλάξει είτε τους αρέσει, είτε δεν τους αρέσει».

ZENITH