Skip to main content

Καμπάνα για το Σύλλογο Πολυτέκων «Άγιοι Πάντες»

Πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ επέβαλε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στον Σύλλογο Πολυτέκνων «Άγιοι Πάντες» στη Θεσσαλονίκη, καθώς διαπιστώθηκαν παρατυπίες κατά την εκτέλεση του προγράμματος δωρεάν διαν
Πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ επέβαλε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στον Κεντρικό Σύλλογο Πολυτέκνων «Άγιοι Πάντες» στη Θεσσαλονίκη, καθώς διαπιστώθηκαν παρατυπίες κατά την εκτέλεση του προγράμματος δωρεάν διανομής τυριού φέτα Π.Ο.Π. (πρόγραμμα 2009).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου, ο Σύλλογος Πολυτέκνων «Άγιοι Πάντες» παρέλαβε, χωρίς να δικαιούται, παραπάνω ποσότητα 8.238 κιλών τυριού φέτα υπολογιζόμενης αξίας περί τα 58.411 ευρώ. Η διερεύνηση της υπόθεσης διενεργήθηκε από τον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. και διαπιστώθηκε η ανεπάρκεια των στοιχείων με βάση τα οποία το συγκεκριμένο σωματείο ζήτησε τις ποσότητες της φέτας από τη δωρεάν επισιτιστική βοήθεια.

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ανακοίνωσε παράλληλα και τον αποκλεισμό του συγκεκριμένου συλλόγου από το Πρόγραμμα δωρεάν διανομής τυριού φέτα για το επόμενο έτος.

ZENITH