Skip to main content

Καμπανάκι από Κομισιόν για την υλοποίηση των ελληνικών δεσμεύσεων

Νέα προειδοποίηση απέστειλε στην ελληνική κυβέρνηση η Κομισιόν, τονίζοντας πως η Ελλάδα θα πρέπει να εργαστεί ώστε να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της από το Eurogroup της 20ής Φεβρουαρίου.

Νέα προειδοποίηση απέστειλε σήμερα στην ελληνική κυβέρνηση η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, τονίζοντας πως η Ελλάδα θα πρέπει να εργαστεί ώστε να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της από το Eurogroup της 20ής Φεβρουαρίου.

Συγκεκριμένα, χαρακτηρίζοντας την κατάσταση στη χώρα μας «σοβαρή», ο εκπρόσωπος της Κομισιόν, Μαργαρίτης Σχοινάς δήλωσε από τις Βρυξέλλες πως «η προτεραιότητα και αυτή την εβδομάδα είναι να εργαστούμε για την επίτευξη των δεσμεύσεων από το Eurogroup της 20ής Φεβρουαρίου. Τώρα είναι ώρα για δουλειά, όχι για δηλώσεις. Ώρα για ενότητα, όχι για διχασμό, όπως είπε και ο κ. Γιούνκερ. Οι τεχνικές συζητήσεις είναι σε εξέλιξη, συμπεριλαμβανομένων και αυτών στην Αθήνα».

Κληθείς να σχολιάζει το ενδεχόμενο συμφωνίας εν όψει της Συνόδου Κορυφής την Πέμπτη και την Παρασκευή, ο κ. Σχοινάς διευκρίνισε πως «είναι η ώρα του τεχνικού προσωπικού τώρα. Πριν πάμε σε επίπεδο κορυφής, είναι πρώτα το τεχνικό επίπεδο».


 

ZENITH