Skip to main content

Κανονικά τα δρομολόγια των ακτοπλοϊκών εταιριών

Κανονικά θα πραγματοποιήσουν τα δρομολόγιά τους την Τετάρτη 23 Ιουνίου οι εταιρίες Hellenic Seaways, Blue Star Ferries και ΑΝΕΚ Lines, παρά το γεγονός ότι την ίδια ημέρα δύο από τα 14 σωματεία της ΠΝΟ
Κανονικά θα πραγματοποιήσουν τα δρομολόγιά τους την Τετάρτη 23 Ιουνίου οι εταιρίες Hellenic Seaways, Blue Star Ferries και ΑΝΕΚ Lines, παρά το γεγονός ότι την ίδια ημέρα δύο από τα 14 σωματεία της Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ) έχουν εξαγγείλει 24ωρη απεργία στο λιμάνι του Πειραιά, συμμετέχοντας στην κινητοποίηση του ΠΑΜΕ.

Επικαλούμενες το γεγονός ότι η απεργία δεν καλύπτεται από την ΠΝΟ, η οποία και διαφωνεί με την κινητοποίηση, οι εταιρίες διαχωρίζουν τη θέση τους, καλώντας παράλληλα τους κρατικούς φορείς να προστατεύσουν την έννομη τάξη και την απρόσκοπτη πρόσβαση επιβατών και οχημάτων στα πλοία.

Όσον αφορά στις Μινωϊκές Γραμμές, όπως έγινε γνωστό ακυρώνονται δύο δρομολόγιά τους, τα οποία θα αναχωρούσαν από Πειραιά και Ηράκλειο Κρήτης στις 11 το πρωί.

Κανονικά θα πραγματοποιηθεί το βραδινό δρομολόγιο από Ηράκλειο στις 10 το βράδυ, ενώ από Πειραιά το δρομολόγιο των 22:00 μετατίθεται για τα μεσάνυχτα.

ZENITH