Skip to main content

Καραγιάννης για τα 101 χρόνια του Άρη: Θα τιμηθούν Γκάλης και Γιαννάκης

Ολόκληρη η ιστορία του Άρη θα παρουσιαστεί στην εκδήλωση για τα 100+1 χρόνια εκ της ιδρύσεως του συλλόγου, σύμφωνα με τον Πασχάλη Καραγιάννη.

Ολόκληρη η ιστορία του Άρη θα παρουσιαστεί στην εκδήλωση για τα 100+1 χρόνια εκ της ιδρύσεως του συλλόγου, η οποία είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Δευτέρα, σύμφωνα με το μέλος του ΔΣ τους Ερασιτέχνη, Πασχάλη Καραγιάννη.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθλητικό Metropolis, ο γενικός αρχηγός του Υγρού Στίβου του συλλόγου τόνισε πως στην εκδήλωση θα τιμηθούν, μεταξύ άλλων, οι Νίκος Γκάλης και Παναγιώτης Γιαννάκης.

«Η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα Βεργίνα του Hyatt Regency Casino την Δευτέρα 30 Μαρτίου. Εκεί θα παρουσιαστεί όλη η ιστορία του συλλόγου από το 1914 μέχρι και σήμερα. Θα παρουσιαστούν οι μεγαλύτεροι αθλητές του συλλόγου που έχουν περάσει και στο παρελθόν αλλά και τώρα. Επίσης θα τιμηθούν πρόεδροι και παλαιότεροι άνθρωποι που έχουν βοηθήσει σαν απλοί φίλαθλοι. Η εκδήλωση θα γίνει και για γιορταστεί ο καινούργιος αιώνας που ξεκινάει για τον Άρη. Τα μόνα ονόματα που μπορώ να σας πω ότι θα τιμηθούν αυτή την στιγμή είναι ο Γκάλης και ο Γιαννάκης. Οι άλλοι είναι έκπληξη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καραγιάννης.

ZENITH