Skip to main content

Καραγιάννης: Νέα, σύγχρονα και ασφαλή σχολεία στη Θεσσαλονίκη μέσω ΣΔΙΤ

Ο υφυπουργός τονίζει ότι ο νέες σχολικές μονάδες που θα δημιουργηθούν στη Θεσσαλονίκη θα αποτελέσουν το περιβάλλον που χρειάζονται οι μαθητές

«Σήμερα είναι μία σημαντική ημέρα για την Κεντρική Μακεδονία και ειδικά τη Θεσσαλονίκη», αναφέρει σε δημοσίευσή του ο υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών αρμόδιος για θέματα Υποδομών σχολιάζοντας την ανάδειξη αναδόχου για την κατασκευή 17 νέων σχολικών μονάδων στην Κεντρική Μακεδονία.

Διαβάστε: Προσωρινός ανάδοχος στον διαγωνισμό ΣΔΙΤ για την κατασκευή νέων σχολείων στη Θεσσαλονίκη

«Ο διαγωνισμός ΣΔΙΤ για τις 17 νέες σχολικές μονάδες έτρεξε με ταχύτατους ρυθμούς και σήμερα έχουμε προσωρινό ανάδοχο», σημειώνει ο κ. Καραγιάννης και προσθέτει:

«Με τα νέα σχολεία καλύπτουμε τις ανάγκες μαθητών, δασκάλων και καθηγητών δημιουργώντας ένα νέο περιβάλλον, σύγχρονο, άνετο και ασφαλές. Ταυτόχρονα, ικανοποιούμε ένα αίτημα της τοπικής κοινωνίας και αποδεικνύουμε ότι το ενδιαφέρον μας για τη Θεσσαλονίκη εκτείνεται στα μεγάλα αλλά και τα μικρότερα έργα που έχει ανάγκη».

Ο υφυπουργός τονίζει στη δημοσίευσή του ότι «οι νέες σχολικές μονάδες, καλοσυντηρημένες και λειτουργικές, θα αποτελέσουν το περιβάλλον που χρειάζεται το πιο ενεργό και πολύτιμο κομμάτι της κοινωνίας μας, τα παιδιά και οι νέοι, για να αναπτύξουν τα ταλέντα τους, τη φαντασία και τις ικανότητές τους. Συνεχίζουμε με συνέπεια, απαντάμε με έργα!».

ZENITH